Mondial Assistance

De ce milioane de oameni au încredere în Mondial Assistance?
În general, echipele din grupul Mondial Assistance operează aproape 12 milioane de intervenţii pe an. Ele vă pun la dispoziţie o selecţie completă şi sofisticată de echipamente şi tehnologii moderne. Aceste fonduri permit echipelor din Grupul Mondial Assistance furnizarea interactivă, flexibilă şi de calitate a serviciilor, în orice situaţie.

Mondial Assistance în România oferă o varietate de asigurări (asigurare de călătorie medicală, asigurarea bagajelor, asigurare pentru sporturi de iarnă, asigurare de anulare a călătoriei) şi servicii de asistenţă. Călătorii de afaceri, Sport sau Vacanţe: tot ceea ce aveţi nevoie, noi vă oferim protecţie 24 de ore din 24/7 zile din 7.

Asigurare Speciala – TRAVELcoperta7

Vi se garanteaza ajutor competent oriunde in lume, in caz de imbolnavire, accident, pierdere a documentelor de calatorie, pierdere a mijloacelor de plata a calatoriei, solicitarea unui avocat sau a unui translator. Indiferent de destinaţia pe care o alegi, pachetul Travel este alegerea perfectă asigurându-ţi protecţie atât în cazul anulării călătoriei, cât şi în situaţia unei îmbolnăviri sau accidentări pe parcursul călătoriei. Pachetul Travel include protecţie simultană la anulare pentru până la 7 persoane.

Protecţie începând de la: 41 RON*

Asigurare de călătorie Clasic sau Premium

Indiferent unde călătoriţi, cu partenerul sau pe cont propriu, asigurarea vacanţei vă oferă protecţie împotriva evenimentelor neaşteptate care vă pot afecta călătoria. Bucuraţi-vă de vacanţa dumneavoastră ştiind că vă puteţi baza pe Mondial Assistance!

Protecţie începând de la: 31 RON*

Asigurare de călătorie pentru familie

Vacanţa este un moment mult aşteptat de relaxare şi odihnă.asigurare medicala de calatorie - familie De aceea, când plecaţi la drum, trebuie să vă puneţi la adăpost de eventualele neplăceri ce pot interveni în timpul călătoriei. Mondial Assistance este alături de dvs. şi vă oferă o protecţie de călătorie care vă va face să vă simţiţi în siguranţă şi să vă bucuraţi din plin de timpul dumneavoastră liber.

Familie: max. 2 persoane adulte şi 5 copii minori (indiferent de gradul de rudenie).

Protecţie începând de la: 83 RON*

Asigurarea Winter Sport

Vă petreceţi vacanţa la schi? asigurare winter sportDacă sunteţi o persoană activă şi doriţi să schiați în vacanţă, atunci aceasta asigurare este perfectă pentru dumneavoastră. Asigurare completă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, cu opţiuni speciale de asigurare de schi. Acest tip de asigurare vă oferă protecţie completă la un preţ accesibil.

Protecţie începând de la: 145 RON*

* Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări conținutului serviciilor și primelor oferite.

Solicita oferte personalizate!

Facebook TRIPINGERS