Bagajul de mana la RYANAIR

NOUA POLITICA PRIVIND BAGAJELE DE MÂNĂ la compania RYANAIR

Te rugăm să citești cu atenție înainte a împacheta pentru călătoria ta:

Fără Prioritate
Dacă nu ai achiziționat Prioritate și 2 bagaje de mână (în trecut Îmbarcare Prioritară), îți este permis să transporți 1 bagaj mic la bord (max 35cm x 20cm x 20cm) care trebuie să intre ușor sub scaunul din fața ta. Al 2-lea bagaj de mână de 10kg (max 55cm x 40cm x 20cm) va fi înregistrat la poarta de îmbarcare și va fi transportat la cală în mod gratuit, urmând a fi colectat de pe banda de bagaje la sosire.
Bagajul mic (ex. Geantă de mână, geanta pentru laptop, etc) nu poate depăși 35x 20x 20 cm și trebuie să intre ușor sub scaunul din fața ta.
Neconformarea va rezulta în plata unei taxe de 50 € per articol la poarta de îmbarcare și poate duce la întârzieri pentru toți pasagerii de la bord.
Prioritate şi 2 bagaje de mână
Doar acei clienți care au achiziționat Prioritate și 2 bagaje de mână, Flexi Plus, Plus sau Family Plus vor putea lua la bord ambele bagaje de mână.
Bagajul mic (ex. Geantă de mână, pentru laptop, etc) nu poate depăși 35x 20x 20cm și trebuie să intre ușor sub scaunul din fața ta.
Al 2-lea bagaj de 10kg nu poate depăși 55x 40x 20cm și trebuie să se încadreze în măsurătorul de la poarta de îmbarcare.
Neconformarea va rezulta în plata unei taxe de 50 € per articol la poarta de îmbarcare și poate duce la întârzieri pentru toți pasagerii de la bord.
Pentru a fi sigur că vei avea ambele bagaje de mână la bord, trebuie să achiziționezi Prioritate și 2 Bagaje de mână.
Cumpărături la aeroport:
Toți clienții care au făcut cumpărături la aeroport sau achiziționat produse duty free, pot transporta aceste bunuri, pe lângă bagajele de mână permise (max 35cm x 20cm x 20cm).
Calatorii cu bebelusi:
Nu există permisiunea de bagaj pentru bebeluș (cu vârsta de la 8 zile la 23 de luni) care călătorește în brațele unui adult. Totuși, un bagaj pentru bebeluș de până la 5kg poate fi transportat de către adultul care îl însoțește, în plus la bagajele lor proprii de cabină.
Avantaje la PRIORITATE:
  • Ai siguranța că beneficiezi de 2 bagaje de mână la bord
  • Obține primul acces la compartimentele de deasupra scaunului
  • Nu mai aștepți în jurul benzii rulante pentru bagajul de mână
  • Poți achiziționa Prioritate și 2 Bagaje de mână din mers, folosing aplicația mobilă Ryanair.
  • Serviciul este disponibil pentru achiziție cu până la 30 de minute înainte de ora decolării.

 

Solicita oferte personalizate!

Facebook TRIPINGERS