Excursii optionale in Punta Cana

Aventura cu masinutele buggy – micutele naravase

O aventura nebuneacsa de jumatate de zi, de neuitat, pe trasee incitante pe drumuri de tara dominicane.
Niste masinute, cum poate desenati cand erati mici la scoala, va asteapta sa va simtiti pilot de curse!! O adunatura de fiare va va da portia de adrenalina mult asteptata. Sunt solide si usor de manevrat. Drumul parcurs e foarte frumos si deloc dificil, dar totusi plin de praf. Se parcurg cateva plantatii de trestie de zahar sau tutun, se stationeaza pe o plaja superba – Plaja Macao, unde va puteti racori un pic in apa inebunitor de albastra, se opreste la o pestera cu o laguna interioara tocmai buna de pozat cu apa limpede. Spre sfarsitul aventurii, poti vedea cum se face cafeaua, in mod traditional si puteti cumpara miere naturala si vestita Mamajuana. O aventura de care iti vei aminti muuult timp!

Insula Catalina, in Marea Caraibelor

Vei indragi aceasta insula de prima oara cand o sa pui piciorul aici! Vei simti ospitalitatea localnicilor si vei afla despre istoria si geografia locului. Pozitionata la circa 1.5 km de insula mare, pe partea de sud-est a Rep. Dominicane, in apropiere de orasul La Romana si renumitul Altos de Chavon, o alta destinatie importanta, de neratat, Insula Catalina se intinde pe 9,6 km lungime si este celebra pentru faptul ca, aici s-au conservat perfect mai multe ecosisteme. Frumusetea peisajului este data de dunele de nisip alb si de recifii de corali. Aici amatorii de scufundari vor avea ocazia sa salute calutii de mare sau pestele-leu!

Santo Domingo, orasul lui Cristofor Columb

Lasati-va captivati de mostenirea istorica si culturala a primului oras din Lumea Noua. Luati la pas stadutele din zona coloniala, pentru a descoperi principalele monumente: prima catedrala construita pe continent american – Catedrala Santa Maria Menor; la Alcazar de Colon, resedinta familiei Columb poti descopera cum au trait conquistadorii spanioli; Calle de las Damas (Strada Doamnelor); strada El Conde; Farul lui Columb – locul unde isi duce odihna cea de veci. Masa de pranz o puteti servi in unul dintre minunatele restaurante din capitala dominicana, iar dupa-amiaza este rezervata unei sesiuni de shopping.

Carnaval Dominican

Inca din anul 1520, din timpul colonizarii spaniole, Carnavalul Dominican este o tradiție, plin de culoare și bucurie. In fiecare duminica, in cursul lunii februarie, diferite orase ale tarii organizeaza Marea Fiesta. Punta Cana este una din gazdele permanente. Asadar, turistii aflati in luna februarie in zona nu vor regreta prezenta lor la acest fantastic eveniment. Multitudinea de costume si veselia celor care defileaza este impresionanta. Alte orase unde se organizeaza Carnavalul Dominican sunt: La Vega (aici are loc cea mai veche si populara parada). Santo Domigo sau Santiago.

Distribuie "Excursii optionale in Punta Cana" via:

Solicita oferte personalizate!

Facebook TRIPINGERS