Inspiratie de vacanta – ISRAEL

Israel,ASIA & PACIFIC

Plajă și activități în Israel

În timp ce Europa tremură de frig, peisajele deșertice din sudul Israelului sunt învăluite de razele calde ale soarelui. Iarna este momentul perfect pentru a vă bucura de un cadru spectaculos, de provocări extreme în deșert sau pentru a vă relaxa.

Alegeți cățăratul pe stânci, cățăratul pe frânghie și călătoriile pe spatele unei cămile, sandboarding pe dunele de nisip din deșertul Negev sau plimări pe jos sau cu bicicleta, pe traseele marcate. Bicicliștii pasionați de traseele montane pot merge din Eilat până în Mitzpe Ramon pe traseul pentru bicicliști din Israel. Gurmanzii pot vizita fermele de capre și vinăriile aflate pe Traseul vinului din Negev.

Bucurați-vă de vasta întindere a Craterului Ramon, urmăriți răsăritul din vârful fortăreței Masada sau plutiți în apele sărate ale Mării Moarte, cel mai mare spa natural din lume. Urmăritul stelelor de pe cerul din deșert, fără poluare luminoasă, este de neuitat.

Faceți ca experiența din deșert să fie mai intensă cu o cazare potrivită pentru bugetul dumneavoastră. Aveți opțiuni de camping, pensiuni de tipul kibbutz și B&B, precum și hoteluri de lux cu vedere spre Craterul Ramon sau spre Marea Moartă. De asemenea, deșertul este un loc ideal pentru activități sportive și maratoane, precum și pentru festivaluri de muzică, dans și chiar yoga.