La cafea cu TRIPINGERS: Micul dejun in Turcia

La cafea cu TRIPINGERS: Micul dejun in Turcia

TURCIA este un adevarat paradis pentru gurmanzi, oferind o experienta de neuitat prin combinatia excelenta a gusturilor.

Turcii preferă un mic dejun simplu. Un mic dejun tipic turceasc este consistent în brânză (beyaz peynir, kasar etc.) unt, măsline, ouă, roşii, castraveţi, gem,miere şi smântâna. Pastirma, borek, simit, pogaca şi supele sunt mâncate la o masă de dimineaţă în Turcia.

Invariabil, ceaiul turcesc este servit la micul dejun. Denumirea turcească pentru micul dejun, Kahvalti, înseamnă ”înaintea cafelei”.
Un preparat specific turcesc, savurat de cei cărora le place gustul picant, este ”sucuk”. Acesta este un cârnat uscat gătit cu ouă prăjite, carne de vită, usturoi și o varietate de condimente picante care îi dau un gust pur și simplu delicios.

CAFEA cu tripingersCafeaua turcească cu caimac, pregătită pe îndelete la ibric, are o aromă care nu se compară cu licoarea neagră obţinută cu ajutorul aparatelor moderne. Preparată după o reţetă veche de secole, cafeaua turcească este simplu de făcut şi merită cu prisos să-i acordăm din timpul nostru pentru un moment de răsfăţ.

TU unde ai vrea sa-ti servesti cafeaua astazi? 🙂

 

 

 

 

 

 

 

sursa

Distribuie "La cafea cu TRIPINGERS: Micul dejun in Turcia" via:

Solicita oferte personalizate!

Facebook TRIPINGERS