Riviera Maya sau fuga de la frig la cald!

Riviera Maya sau fuga de la frig la cald!

Dacă iti ții picioarele sub pătură sau în șosete pufoase, sau daca ai degetele vineții și nasul roșu, e clar! n-ai decât o singură posibilitate de supraviețuire: să iți rezervi cât mai curând o vacanță la căldură pe Riviera Maya, in Mexicul scăldat de Marea Caraibelor!

Cred că ți-ar fi mai bine pe o plajă însorită, cu nisip fin și alb ca făina, cu valurile mării turcoaz șuierându-ți la ureche și cu un cocktail răcoritor de fructe tropicale.

2018 a început perfect aici, pe tărâmul mexican desprins parcă din Paradis.  Cu răsărituri romantice și peisaje incredibile, Riviera Maya ne-a vrăjit cu adevarat inimile.

Dă la schimb ciocolata caldă pentru o băutură rece pe malul mării, uită de gerul iernii și bucură-te de vântul lin din Caraibe, lasă-ți cizmele acasă și pune-ți sandalele. Vei obține un bronz de aur perfect, te vei relaxa la SPA-urile uimitoare din resorturile elegante, te vei simți răsfățat de serviciile personalului primitor, vei savura din bucătăria tradițională mayașă cu o multitudine de arome.

Te vei îndura și de cei dragi lăsați acasă și le vei cumpăra suveniruri unice de la artizanii si artistii autohtoni.

Și dacă vei simți că te plictisești, mergi la scufundări, explorează și inoată in Cenotes, aventurează-te în parcurile eco-tematice și admiră siturile arheologice.

Concluzia: lăsă iarna românească pe vara eternă caraibiană!

Distribuie "Riviera Maya sau fuga de la frig la cald!" via:

Solicita oferte personalizate!

Facebook TRIPINGERS