Top 5 – cele mai cautate insule din Caraibe

Top 5 – cele mai cautate insule din Caraibe

Insulele din Caraibe sunt fara indoiala unele dintre cele mai exotice destinatii de vacanta. Situate in America Centrala, insulele care compun regiunea Caraibe ofera celor care le viziteaza zeci de plaje perfecte, cu nisip alb fin si ape limpezi, pentru amatorii de sporturi acvatice.
Intotdeauna vei fi tentat sa te relaxezi departe de lumea dezlantuita si sa te bucuri de frumusetile naturale ale acestor locuri.  

Pentru multi dintre noi, Caraibe reprezinta un vis indepartat, un paradis in care doar cei norocosi pot ajunge sa se bucure de unele dintre cele mai frumoase plaje ale lumii, de muzica antrenanta si armonioasa, un simbol al acestor locuri, de apusurile idilice, de coktailuri exotice si de plimbarile cu catamaranul in largul oceanului. Este, poate, locul in care toti am visat sa ajungem macar o data in viata, alaturi de cei dragi, pentru a gusta o farama de Rai. Poate si pentru a va implini, macar partial, acest vis, va invitam la un periplu printre minunile celor mai cunoscute insule din Caraibe.

REPUBLICA DOMINICANA – una dintre cele mai romantice destinatii, cu plaje magnifice, locul ideal pentru o vacanta linistita cu familia sau o luna de miere de neuitat, un paradis pentru iubitorii de windsurfing şi kitesurfing, cu oportunităţi fantastice de scufundări, cu ape curate, transparente şi biodiversitate bogată. Delecteaza-te cu o viata de noapte antrenanta şi lasa-te cucerit de caldura acestui popor. Evadeaza in  una dintre cele mai căutate destinaţii din Insulele Caraibe si te vei intoarce cu sute de poze, care ii vor face invidiosi pe prietenii tai.

~~~ Variante pentru a petrece o vacanta reusita~~~

CUBA – ape curate si cristaline, un climat perfect, peisaje spectaculoase, fauna exotica, arhitectura mareata, viata de noapte agitata, trabucuri si rom, fete frumoase si o parada a automobilelor de epoca. Aceasta nu este doar o alta insula. Aceasta este Cuba. CUBA AUTENTICA! Adevarata Cuba este un amestec vibrant de istorie, muzica si poezie, aventura, pasiune si o cultura uimitor de bogata. Cristofor Columb a numit-o “cei mai frumoşi ochi de pamant care s-au vazut vreodata”. Dar nu-l crede pe cuvat! Mergi si convinge-te singur!

~~~ Variante pentru a petrece o vacanta reusita~~~

JAMAICA – o destinatie plina de viata, atrage prin muzica reggae, cultura distincta, mancare buna si condimentata, plaje cu nisip alb, activitati indragite de turisti, precum snokerling si scuba diving in reciful de corali, rafting, golf, paduri si plantatii de cafea. Principalele orase ale insulei, Kingston, Negril, Ocho Rios şi Montego Bay sunt unice şi atractive. Acasa la Bob Marley, tara romului si a povestilor despre pirati devine astfel o destinatie de neuitat, speciala pentru luna de miere. O excursie in Jamaica nu este ca oricare alta – nu o rata!

~~~ Variante pentru a petrece o vacanta reusita~~~

BAHAMAS – binecuvantate cu minunate plaje curate cu nisip alb, rosu si auriu, de apele cristaline ale oceanului Atlantic, spectaculoase apusuri de soare, fructe exotice, cladiri vopsite in culori calde, locuitori prietenosi si statiuni turistice de lux, insulele Bahamas reprezinta o destinatie de top, atat pentru cei care cauta o vacanta relaxanta, cat si pentru cei ce-si propun sa exploreze o lume noua. Arhipelagul este format din insule raspandite pe o suprafata vasta, mai mari sau mai mici, dar fiecare cu o personalitate distincta si farmec aparte.

~~~ Variante pentru a petrece o vacanta reusita~~~

BARBADOS – aici turismul este principala industrie, insula avand toate calitatile unei destinatii turistice de top: plaje idilice cu nisip fin, peisaje spectaculoase, locuri istorice , toata gama de sporturi acvatice, servicii hoteliere de lux si clima favorabila pe tot parcursul anului. Este considerata “mica Anglie”, fiind singura insula din Caraibe care a fost guvernata de britanici neintrerupt, din 1625 pana la obtinerea Independentei in 1966. Astfel, amprenta britanica se vede clar la tot pasul: de la cladirile construite in clasicul stil victorian pana la meciurile de crichet si ceaiul de dupa-amiaza.

~~~ Variante pentru a petrece o vacanta reusita~~~

Distribuie "Top 5 – cele mai cautate insule din Caraibe" via:

Solicita oferte personalizate!

Facebook TRIPINGERS