Vazut – placut in LONDRA

Vazut – placut in LONDRA

J HOTEL LONDON ****

Aventurați-vă în cosmopolita Londra, unul dintre cele mai frumoase și mai mari orașe din lume.

Am testat fermecătorul J Hotel London 4*, din inima orașului, amplasat la doar câțiva pași de Hyde Park,  aproape de o serie de atracții ale orașului. Unul dintre cele mai renumite hoteluri de tip boutique din oraș, ne-a făcut să ne convingem de toate avantajele care vin în mod inevitabil cu o astfel de reputație.

Londra este un oraș minunat cu oameni cu o multitudine de interese diferite – studenți de artă alternativă, fashion-iste pline de farmec, muzicieni ambițioși, entuziaști de arhitectură, astfel că indiferent de pasiunea ta, această metropolă va avea fără îndoială ceva ce-ți va gâdila fanteziile.

Cu locația sa de neegalat, servicii impecabile și un decor opulent, se pare că acest hotel este prea bun pentru a fi adevărat, dar din fericire pentru tine, nu glumesc :), J Hotel Londra pur și simplu are tot. Treziți-vă în camera dvs. spațioasă și confortabilă, simțind mirosul placut al așternuturilor de calitate și deschizându-vă ușor ochii pentru a vedea decorul elegant din jurul vostru.

Perspectiva unui mic dejun englezesc, cu oua, bacon, cârnați, fasole, paine prajită… lucrări complicate 🙂 – te scoate urgent din patul tău cald pentru a te pregăti în cel mai scurt timp. Cu un stomac pe deplin mulțumit, luați-vă o zi liberă pentru a explora acest oraș minunat, admirând grandoarea victoriană și capodopere moderniste.

În câteva minute, vă aflați în Knightsbridge sau în celebrul magazin Harrods. După cumpărături la prețuri mai rezonabile pe Oxford Street, vă îndreptați spre Covent Garden pentru a asculta muzica artiștilor de stradă, iar mai apoi să serviți un ceai de după-amiază.

Ne-a placut:

  •  mobilierul in stil italian și candelabrele elegante din hotel.
  •  poziția ideală, langă Hyde Park și Oxford Street.
  •  camera confortabilă, dotată cu o baie completă cu accesorii de lux 
  •  micul dejun englezesc – pentru a începe o zi minuntă!

Nu rata:

  • Locul de joacă al Prințesei Diana, aflat lângă vechea sa reședință, Palatul Kensington. La o aruncătură de băț de hotel, acest loc de joacă reprezintă iubirea ei pentru inocența copilariei și este un tribut adus Prințesei Inimilor.
  • Mad Hatter’s Afternoon Tea. Nu ați fost la Londra, dacă nu serviți ceaiul de la ora 5! La restaurantul Sanderson, bucurați-vă de tematica “Alice in Wonderland”! Răsfățați-vă cu cele mai delicioase și gustoase preparate, servite pe recipiente desăvârșite.
  • Mergeți în turul Studiourilor Warner Bros pentru a vedea unde s-a întâmplat adevărata magie din Harry Potter și pentru a descoperi locul unde s-au meșterit costumele și recuzita pentru unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile!
  • Steak & Lobster – acest restaurant de succes servește preparate delicioase din bucătăria britanică, cu un twist creativ. Mergeți să încercați cea mai bună friptură și cel mai proaspăt homar într-un restaurant rustic, cu o ambianță relaxantă.

Distribuie "Vazut – placut in LONDRA" via:

Solicita oferte personalizate!

Facebook TRIPINGERS